Нова влада - нові "віджими" автобусних маршрутів (відео)

Революція гідності, це те, що змінило життя кожного свідомого Українця, на превеликий  жаль таке явище як корупція нікуди не зникло.
Сьогодні ми поговоримо про систему громадського транспорту та систему  маршрутних перевезень у Львівській області.
Ні для кого не секрет, що єдиний спосіб подолати корупцію це її очолити, так вже сталося, що особа яка її очолила зовсім не зацікавлена в її знищені.
Методи монополізації ринку пасажирських перевезень, вийшли на новий рівень, створюючи  не конкурентно спроможні умови праці автобусних перевезень.
До журналістів юридично-правової газети "ДК ЗАХІД" звертаються перевізники та звичайні громадяни, які живуть поза межею бідності та змушені добиратися зі сіл та інших населених пунктів  за десятки а то й сотні кілометрів  на роботу до Львова
Чому до Львова ? Бо де ще можна отримати гідну заробітну плату.
Який варіант пропонує держава  бабусі яка все життя пропрацювала на городі? Як вона ще зможе отримати достойну винагороду за свою працю, де ще можна заробити на шматок хліба?
Для початку це привокзальний ринок, хотілося б запросити  Щеп’яка Андрія Івановича, який безпосередньо несе відповідальність за розвиток інфраструктури в галузі пасажирських перевезень, щоб він на власні очі переконався в тому як живуть прості люди які не мають можливості відпочити за кордоном,сумніваюся, що вони  взагалі мають можливість десь відпочити крім свого рідного городу та дому. Кожного ранку ці люди, в переповнених автобусах добираються до єдиного доступного місця праці. Хотілося б почути від цієї особи коли він сам особисто користувався громадським транспортом і за ради експерименту, активістів ГО "Дорожній Контроль Захід" готові оплатити проїзд високоповажному Андрію Івановичу в обидва напрямки, наприклад Маршрут Самбір-Львів для того, щоб він особисто переконався в тому, що  нова фінансова схема яку  планує  даний високо посадовець, принесе лише шкоду звичайним людям.
Користувачі міжміського транспорту  вже готуються до подорожчання вартості проїзду, оскільки монополіст автовокзал на вул. Стрийській знімає плату у розмірі 15-18%, з перевізників цим самим здорожчує вартість проїзду. Таким чином звичайна людина доплачує цю різницю,  додатково потрібно витрачати кошти, щоб добратись до свого робочого місця, а це ще додатково 4 гривень, таким чином ціна на домашній сир молоко яйця  чи  будь які інші товари стає ледь не золотою, Повернемося до приміського вокзалу.
Коли одних перевізників відверто виганяють на автовокзал та інші місця кінцевого маршруту, закидаючи поборами та хабарами.
То  інші перевізники  прямують до залізно-дорожнього вокзалу, на яких просто закривають очі а точніше роблять такий вигляд. Виникає цілком логічне запитання, якщо на вокзал, зокрема так повідомив  вище вказаний високо посадовець, можуть прибувати лише автобуси з курортних міст.
То згідно якого нормативного акту автобуси які мають кінцеві точки такі, як  Львів - Гніздичів, Львів - Дрогобич та інші місця такого типу яких важко назвати курортними, здійснюють посадку та висадку пасажирів біля того ж таки Залізничного вокзалу, якщо пояснити доступніше і абсолютно простою мовою. Чому через це неадекватне правило деякі працівники  привокзального ринку, зобов'язані добиратися  на роботу з автовокзалу і витрачати додаткові кошти на міський транспорт.В той час коли такі ж працівники ринку мають привілею,  оскільки автобус який їде з їхніх місць проживання доставляє їх безпосередньо до робочого місця .У зв'язку з цим, журналісти "ДК ЗАХІД" завітали з відповідною розмовою до начальника департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього та паливного-енергетичного комплексу Щеп'яка  Андрія. Івановича., дану розмову можна переглянути на відео:

Теперішній керівник Департаменту РІДГ та ПЕК Щеп'як А.І. не беручи до уваги рішення суду, яке було пред'явлено на стіл 22 квітня 2014 року і в закритому засіданні, таємним голосуванням, що суперечить закону, 23 квітня 2015 року проводить незаконно конкурс на маршрут Львів АС-8 - Гніздичів. При голосуванні 6 - за, 6 - проти, своїм голосом визначає переможцем ТзОВ "Стрийське АТП", яке під час Революції Гідності, надавало свій автотранспорт, щоб возити "тітушок" на Антимайдан.

Також, найближчим часом будуть доступні відео-матеріали, які підтверджують, що вище вказаний високо посадовець займається "корупційними схемами" на тому ж таки ринку пасажирських перевезень, приносячи прибуток, для деяких своїх колег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: