Перевізники, які до кінця року не встановлять GPS-пристрої, в області їздити не будуть, - Синютка

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у четвер, 9 липня, зібрав керівників автотранспортних підприємств, що здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення. Предметом розмови стало впровадження автоматизованої системи контролю за роботою громадського транспорту на території області, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Очільник Львівщини закликав перевізників не зволікати та встановлювати GPS-обладнання, яке дозволить суттєво покращити якість надання пасажирських перевезень. "Аналізуючи скарги громадян на лінію "112", дороги та якісні транспортні послуги сьогодні турбують людей найбільше. Мешканці скаржаться на проблеми із обласними маршрутами, які часто не виконують своїх рейсів, не доїжджають до кінцевих точок, - зазначив Олег Синютка. - Тут необхідне впровадження системи контролю. Тому той, хто до кінця року встановить GPS-пристрої, їздитиме Львівщиною, хто не зробить цього – їздитиме за її межами".

Голова ОДА також нагадав, що з вже 1 серпня в області у тестовому режимі запрацює єдина диспетчерська служба, котра відстежуватиме наявність автобусів на рейсі, дотримання ними графіків руху та маршрутів.

У дискусії керівник області вислухав нагальні проблеми, які виникають на автотранспортних підприємствах. Також предметом обговорення стали умови оплати за обслуговування систем GPS-навігації та робота конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусному маршруті загального користування.

На завершення Олег Синютка запропонував перевізникам, у випадку будь-яких порушень чи зауважень до роботи посадовців, звертатись до нього особисто. "Якщо виникають якісь факти порушень, то це повинно бути предметом дискусії. Я повинен знати про тих осіб, які хочуть чи продовжують реалізовувати старі схеми", - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: