Сьогодні розпочинається «Ніч у Львові»

З 10 до 12 липня у Львові проходитиме традиційний промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові», який відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності. Також кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. Багато місць будуть відкриті вперше для загалу, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«З 10 липня починається фестиваль «Ніч у Львові» - це ніч духовності, ми не змінюємо стандарт, але тим не менше в нас будуть концептуальні зміни. В нас буде більше театру, музики та кіно, усі три дні будуть тематичними. Відкриття відбудеться на площі Ринок о 19.00 годині виставою «Пори року», де з класично музикою долучається оркестр «Віртуози» та театр тіней «Див». Після цього стартують усі заходи.

На проекті працюють 80 волонтерів, які матимуть усю інформацію, варто зазначити, що на кожній програмі ми зазначатимемо банківський рахунок за допомогою якого будемо проводити збір коштів для львів’янина, який потребує допомоги, він потрапив в аварію під селищем Попасна, двоє львів’ян загинули, а він залишився живим, але має понад 60 відсотків опіків тіла. Тож якщо буде воля людей, вони зможуть допомогти», - розповіла Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста.

Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2725/nich-u-lvovi-lipen-2015

«Також з допомогою мобільного додатку "Ніч у Львові" програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток он-лайн та додати подію до свого маршруту. Завантажити додаток «Ніч у Львові» можна на Google Play», - додали організатори.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: