У Львівській області до формування бюджетів залучатимуть громадськість

"Залучення громадськості до бюджетного процесу через впровадження бюджетних регламентів" – тематика "круглого столу", що відбудеться у вівторок, 21 липня, у Львові, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОДА.

Під час заходу заплановано обговорити низку питань: ефективність механізмів громадської участі та їх застосування у бюджетному процесі, упорядкування організаційно-процедурних питань у бюджетному регламенті та його можливості, залучення громадськості до програм соціально-економічного розвитку, цільових програм, їхньої оцінки, громадські бюджетні слухання та інші форми публічних обговорень бюджетних питань.

До участі у "круглому столі" організатори запрошують представників органів державної влади та місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, активістів, експертів, засобів масової інформації.

Організовують захід громадська організація "Центр громадської адвокатури" та департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації. Захід – частина проекту "Створення і впровадження державної системи контролю за коштами "Відкритий бюджет", що впроваджує Центр політичних студій та аналітики у партнерстві з Центром громадської адвокатури за фінансової підтримки Європейської комісії в Україні. Проект працює у чотирьох пілотних областях, однією із яких є Львівська область.

Місце і час проведення: конференц-зал готелю "Львів" (м. Львів, пр. В.Чорновола, 7). Вівторок, 21 липня, початок реєстрації о 10:30.

Для участі потрібно надіслати лист-зголошення на скриньку [email protected] із контактною інформацією учасника або зателефонувати за номерами телефонів 096 95 72 585, 099 27 50 240, 032 244 46 59, Мар’яна Багній.

Витрати на проїзд відшкодовують організатори тільки для представників Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: