Юринець боротиметься за крісло мера Львова

Партія «УДАР» братиме участь в місцевих виборах, однак формат оприлюднить згодом. Про це йшла мова на засіданні політради Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на якій розглядалось питання участі партії у виборах до місцевих органів влади, повідомила прес-служба організації.

Обговорюючи питання щодо участі в місцевих виборах, які відповідно до Конституції України мають відбутись цієї осені, учасники зібрання акцентували увагу на тому, що партія "УДАР" як політична сила братиме в них участь.

«У нас активні, діючі місцеві організації у всіх адміністративно-територіальних громадах Львівщини. Серед «ударівців» – шановані у своїх громадах люди. Ми маємо фахову команду, якій є що запропонувати виборцям, в тому числі, й Львівщини. Як політична сила, ми братимемо участь у наступних виборах» - підкреслив голова Львівського «УДАРу» Петро Адамик.

Рішенням політради було зобов’язано керівників районних організацій у стислі терміни визначитись з кандидатурами на міських голів міст обласного значення та районних центрів,  а також – кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів. Також відзначено, що при формуванні виборчих списків «ударівці» будуть дотримуватись гендерних квот, надаючи від третини до половини місць у списку жінкам – політикам.

Окрім цього, під час засідання політради партії обговорили можливість висунення «ударівки», народного депутата України Оксани Юринець кандидатом на посаду міського голови Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: