Центр зайнятості пропонує фінансову допомогу для початку власного бізнесу

Сьогодні 13 липня, у межах проекту для переселенців «Новий відлік» відбулася презентація можливостей Львівського обласного центру зайнятості. Так, Центр готовий підтримати підприємців, які тільки починають власну справу, одноразовим грантом у розмірі від 5000 до 48 000 грн.

Для участі в програмі потрібно зареєструватися у Центрі зайнятості, пройти спеціальні тестування та, за бажанням, – взяти участь у бізнес-навчанні та написанні бізнес-планів.

«Сума фінансової допомоги залежить від попереднього досвіду роботи та розміру попередньої заробітної плати, – відзначила провідний фахівець відділу організації сприяння працевлаштуванню ЛОЦЗ Галина Брящей. – Претендентів на отримання гранту обирають відповідно до поданого бізнес-плану, який оцінює комісія. Якщо ваша ідея корисна та актуальна на ринку – комісія на чолі з керівником Центру зайнятості призначає одноразову фінансову допомогу».

У 2015 році кошти для старту бізнесу отримали 516 підприємців на суму більше 6 млн. грн. (станом на 13 липня 2015 року). За словами пані Галини, процедура отримання гранту не складна. Від дня подання заяви до нарахування грошей проходить в середньому від одного до двох місяців.

Додатково Центр зайнятості пропонує тренінги та семінари з питань підприємництва, навчання веденню бізнесу, професійну підготовку, перепідготовку чи підвищення кваліфікації, індивідуальне консультування чи супровід бізнесу.

Така презентація відбуватиметься в межах проекту ще два дні поспіль – для інших навчальних груп «Нового відліку».

Нагадуємо, проект «Новий відлік» – бізнес-інкубатор для переселенців, який у Львові організовують ГО «Клуб Ділових Людей» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: