У Бориславі судитимуть першого посадовця КП "Бориславводоканал"

Органи прокуратури Львівської області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення шахрайства з фінансовими ресурсами посадовою особою комунального підприємства "Бориславводоканал".

Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що службовець внесла завідомо неправдиві відомості в офіційний документ – розрахунок фактичної собівартості послуг з водопостачання та водовідведення, що надавали населенню КП "Бориславводоканал", з урахуванням наднормових витрат за 2012 та 2013 роки, інформує прес-служба ЛОДА.

Опісля документ подали в територіальну комісію з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу області для узгодження. Комісія вказала зайво нараховану суму заборгованості з різниці у тарифах на понад 800 тисяч гривень.

До слова, під час розслідування службові особи КП "Бориславводоканал" усунули зайво нараховану суму боргу та подали новий розрахунок в органи місцевої влади.

Нагадаємо, у п’ятницю, 10 липня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка здійснив робочу поїздку до Борислава. Під час інспектування об'єктів, зокрема, вулиці Степана Бандери та пошкодженого внаслідок повені 2008-го року моста, Олег Синютка доручив направити до Борислава  правоохоронців і перевірити ситуацію довкола бездіяльності місцевих чиновників. У тому числі, перевірити ефективність використання місцевою владою коштів, що мали би спрямовувати на потреби міста.

До слова, під час наради з громадсько-господарським активом міста Олег Синютка наголосив на тому, що влада у  Бориславі була бездіяльною та байдужою до проблем міста та мешканців, тому лише завдяки об’єднанню громади та вигнанню міського голови місто нарешті отримало шанс для розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: