Грошова премія для вчителів та працівників культури

У Львові депутатський склад пропонує включити у міський бюджет програму «Дитячий тренер» та «Успішний вчитель», на які виділити по 2,5 млн. гривень. Таку ініціативу підтримують члени депутатської групи «Народного Контролю» у ЛМР.

«Насправді, зараз є добра традиція і бажання депутатського корпусу та й міської ради в цілому заохочувати людей, які працюють в бюджетній сфері, зокрема це – вчителі загальноосвітніх закладів, працівники культури, дитячі спортивні тренери. Їх потрібно відзначати грошовими преміями, адже та оплата праці, яку вони отримують, є дуже малою. Ми будемо закладати й індексацію зарплати, а це понад 30 млн. гривень та по 2,5 млн. гривень для нагороди «Успішний вчитель» й «Дитячий тренер». Нагороду зможуть отримати 100 вчителів, відповідно – це премії в розмірі 25 тис гривень для кожного педагога, який самовіддано виховує, навчає маленьких львів’ян у школах. Ми розуміємо, що вони формують свідомість громадянина, патріота. Це такий вияв поваги до вчительської праці, до людей, які вчили кожного з нас поряд з батьками, священиком та церквою, тому я переконаний, що – це правильне рішення, яке обов’язково треба підтримати», - розповідає голова депутатської групи «Народний Контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук.

Додамо, розробити положення та критерії, за якими визначатимуть переможців, депутатський корпус доручив виконавчому комітету ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: