Депутати Львова подолали 6 вето Садового

14 липня на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутати проголосували за подолання вето, накладених на 6 ухвал.

Йдеться про такі ухвали: «Про затвердження гр. Мішину О. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Донецькій, 16», «Про затвердження ТзОВ “Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 49-а», «Про надання громадянам-членам обслуговуючого кооперативу “Садівниче товариство “Підголоско“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско», «Про погодження ПП “Озерна алея“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а», «Про погодження гр. Олійнику І. Ю. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Шумського, 13» та «Про погодження гр. гр. Бас О. П., Васеєву М. С. та Тичківському М. І. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я.Ярославенка, 11-а,15».

Не вистачило голосів для подолання вето, накладеного на ухвалу «Про погодження меж парку “Замарстинівський“ та надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту з організації та встановлення меж території рекреаційного призначення для збереження та використання парку».

Ще 3 заветовані ухвали були вилучені під час формування порядку денного. Це такі ухвали: «Про затвердження ТзОВ “Дублянибудпостач“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. І.Котляревського, 49», «Про затвердження ПП “Бізнесінвест груп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В.Симоненка, 6-а – 10» та «Про надання членам садово-городнього кооперативу “Червона калина“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. І. Лукасевича».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: