У Львові відбулась презентація нових проектів девелоперської компанії «MS» (фото, відео)

Днями девелоперська будівельна компанія «MS» у готелі «Нобіліс» презентувала свої нові проекти.

Про це повідомляє кореспондент Дивись Інфо

Це компанія порівняно нещодавно на ринку житла, проте вона вже має у своєму активі ряд завершених об’єктів та зарекомендувала себе як надійний та відповідальний забудовник.

Компанія «MS» разом із проектною фірмою «Левадія-Проект» активно втілює у своїх новобудовах різноманітні «ноу-хау», пропонуючи новоселам якісне, комфортне житло за помірні гроші.

Про це розповіли присутнім спікери презентації.

Під час презентації

Під час презентації

Олександр Островський – інвестор девелоперської компанії «MS» - розвіяв усі міфи про забудовників у Львові та акцентував увагу на надійності та перевагах саме девелоперської компанії, а також запевнив присутніх, що згідно європейських стандартів забудовникам у Львові доведеться ще чимало будувати.

Керівник проектної фірми «Левадія-Проект» Ярослав Бурило розповів про новітні технології, в тому числі і енергозберігаючі, які впроваджує компанія «MS».

Каркасно-монолітна конструкція, панорамні вікна, утеплення будинків, автономне опалення, підігрів підлоги, очищення води, наявність колясочних, авто- та велопаркінгів, цілодобове відео-спостереження – ось неповний перелік цих інновацій.

Компанія «MS» перша у місті Львові встановлює сонячні батареї, за рахунок чого освітлення прибудинкових територій, під’їздів та соціальних зон для мешканців є безкоштовним.

Усі виступи спікерів присутні супроводжували оплесками.

На останок директор девелоперської компанії «MS» Ігор Саврій розповів про подальші плани компанії, зокрема про розпочатий новий проект - житловий комплекс «Khmelnytskyi Hall» та «Khmelnytskyi Park».

Директор Ігор Саврій запевнив присутніх, що робота з надійними підрядниками гарантує своєчасну здачу об’єктів, а лояльні у гривнях ціни дають можливість кожному новоселу отримати якісне, елітне житло за помірні гроші. Презентація та наступний діалог з медівниками пройшли у дружній, приємній атмосфері.

Олександр Островський, інвестор девелоперської компанії «MS»: «Лише девелоперська компанія гарантує не лише забудову, але й розвиток території та створює комфортні умови для життя»

Олександр Островський

Олександр Островський

Ярослав Бурило, керівник проектної фірми: «Фірма «Левадія-Проект» вперше в Україні разом з компанією «MS» успішно зреалізувала уже на двох об’єктах встановлення на даху сонячних електростанцій. Ми маємо багаторічний досвід у проектуванні, дотримуємося усіх необхідних стандартів, в тому числі і щодо сейсміки в 7 балів»

Ярослав Бурило

Ярослав Бурило

Ігор Саврій, директор девелоперської компанії «MS»: «Хочемо донести, що ми позиціонуємо якісне, комфортне житло за помірні ціни. Будуємо для людей, як для себе».

Ігор Саврій

Ігор Саврій

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: