УКРОП на Львівщині очолив Ігор Телішевський

Політична партія «УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» розпочала роботу на Львівщині. Зокрема, вже зараз активні люди, які хочуть принципових змін у житті свого міста чи села, і знають як їх реалізувати, починають свою роботу у Львові та області, йдеться у повідомленні партії.

"На цьому етапі ми працюємо з людьми, які відгукнулися на наш заклик об'єднуватися і прислали анкети з власними даними на адресу центрального штабу. Людей дуже багато, не зважаючи на те, що ми партія молода, і, на відміну від інших політичних сил, не "світились" на телеканалах чи інших медіа. Люди різні, але в переважній більшості це молодь. Максимальний вік на зараз - 40-45 років. І це важливо, бо якраз ця категорія патріотів, які вже сьогодні роблять чимало для того, щоб у їхній країні почалися зміни на краще - це волонтери, це громадські діячі, це представники малого бізнесу, освітяни", - каже очільник Львівського обласного осередку партії Ігор Телішевський.

"Для нас принциповим є той момент, щоб партія формувалась з людей, які дійсно готові працювати, відстоювати свою позицію, працювати за справді європейськими правилами, а не очікувати, що вони можуть заплатити і їх хтось, кудись проведе. Саме тому, ми ще раз закликаємо усіх львів'ян, які готові змінювати місто, країну не лише на словах, як то кажуть "на кухні", а реальними справами, приєднуватись до нас. Для цього потрібно зайти на сайт ukrop.com.ua та заповнити анкету", - наголосив Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: