До Львова із зони АТО повернулись податкові міліціонери (фото)

Восьмеро податкових міліціонерів Головного управління ДФС у Львівській області, які три місяці несли службу в зоні АТО, повернулися до Львова, повідомила Дивись Інфо прес-служба відомства.

Усі співробітники їхали на Схід добровольцями. Серед них – підполковники податкової міліції Вадим Хоптяний, Мирослав Повалений, Андрій Лазорик, майор Іван Микитин, капітани Роман Сухопляс, Тарас Кубай, Ернест Пурій, Вадим Табінський, старші лейтенанти Олег Дуб, Юрій Василів.

За словами офіцерів, вони контролювали на пунктах пропуску переміщення вантажів, рух автомобільного та залізничного транспорту. Крім цього, у складі мобільних груп патрулювали лінію розмежування.

Сьогодні, 20 липня в Головному управлінні Державної фіскальної служби у Львівській області урочисто зустріли працівників податкової міліції, які за ротацією повернулися із зони антитерористичної операції. З вітальним словом виступив в.о. начальника Василь Лемішовський, який привітав колег з успішним поверненням та висловив подяку за гідну службу, виконання поставлених цілей і завдань.

«Від імені усього управління дякую за сумлінну і бездоганну службу, професіоналізм і відповідальність, вагомий внесок у справу захисту та зміцнення Держави. Ви з честю виконали обов’язок перед Батьківщиною, несли службу у небезпечних для життя умовах», – зазначив начальник оперативного управління Любомир Лоневський.

Офіцерів нагородили почесними грамотами. Після короткого відпочинку вони повернуться до виконання службових обов’язків.

До чергового відрядження готуються колеги щойноприбулих героїв. Нагадаємо, що дотепер на Сході перебувають ще четверо працівників слідчо-оперативного підрозділів.

DSC_0603 DSC_0613

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: