ДТП у центрі Львова: скандал, бійка, корки (відео)

Аварія, яка трапилась учора ввечері у центрі Львова, спричинила чималий гармидер, участь в якому взяли, як винуватці ДТП, так і перехожі. Як інформує кореспондент Львівського порталу з місця події, аварія сталася навпроти входу на ринок «Добробут», зіткнулися дві автівки: джип «Сузукі» та «Крайслер». Керували обома машинами жінки, втім суперечку спричинив чоловік, пасажир «Сузукі».

Відразу після незначного зіткнення, неврівноважений чоловік (свідки події стверджують, що він в стані алкогольного сп’яніння) перебрався на місце водія та збив водійку другої машини (жінка на той час оглядала пошкодження свого авто). Перехожі викликали наряд ДАІ, однак навіть присутність правоохоронців не заспокоїла розбишаку. Він підійшов до «Крайслера» та з усієї сили вдарив кулаком по лобовій шибі, а відтак розбив її.

Як запевняють очевидці події, винуватцем ДТП стала власне автівка, пасажир якої влаштував розбірки. Після «подвигів» чоловіка скрутили перехожі й передали його в руки міліції.

У цей час на місці події правоохоронці досліджують усі подробиці аварії, забіяку помістили в міліцейську машину. Інцидент зібрав понад сотню зацікавлених, а центр міста перетворився у суцільний корок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: