Троє представниць Львівщини – володарки бронзових медалей чемпіонату світу з фехтування 2015 року (фото)

Жіноча збірна України з фехтування на шпагах у складі трьох вихованок львівської школи фехтування: Олімпійської чемпіонки Яни Шемякіної, Ксенії Пантелеєвої та Анфіси Почкалової, а також тернополянки Олени Кривицької, у командній першості вибороли бронзові медалі чемпіонату світу з фехтування, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба

На шляху до світової "бронзи" українські дівчата перемогли суперниць з Казахстану (45-29), Швеції (45-41), Японії (37-36), поступившись у півфіналі другій у світовому рейтингу збірній команді Румунії (27-24). В поєдинку за 3-е місце наша національна збірна виявилась сильнішою за француженок (44-42).

Вітаємо тренера національної збірної, львів’янина Андрія Орліковського та бажаємо успішної підготовки до Ігор Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

В неділю пополудні А. Орліковський, А. Почкалова, К. Пантелєва прибули до рідного міста, де в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького їх тепло зустріли начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, керівники обласної ШВСМ, відділення НОК України у Львівській області, обласної організації ФСТ «Динамо» України, рідні та друзі шпажисток.

11 13 IMG_4216 IMG_4227 IMG_4230

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: