В УКУ триває конкурс стипендій на Магістерську програму управління неприбутковими організаціями

Магістерська програма з управління неприбутковими організаціями стартує в Українському католицькому університеті у жовтні 2015 року. Програма має завдання формувати лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, керуючись міжнародними стандартами управління та етики, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Для вступу на Магістерську програму, потрібно зареєструватись та пройти співбесіду. В межах набору студентів відбувається конкурс стипендій. Умови конкурсу: слід зареєструватись та створити відео, презентацію чи інфографіку на тему «Ідея в дії: досягнення, якими я пишаюсь» і надіслати на [email protected] до 20 липня 18.00 год. За результатами конкурсу двоє учасників отримають стипендії, що покривають 50% вартості навчання.

«Важливо подивитися на наше життя з іншої перспективи. Не діяти, як коні в млині, коли вони йдуть по колу, а шукати якісь нові розв’язки, експериментувати. Дивитися, які наслідки має моя дія, а не просто робити одне і теж саме. Треба щось міняти в собі, в своїх методиках. Для англо-саксів характерним є уявлення про те, що кожна дорога складається з маленьких кроків, і треба ці кроки пройти, якщо ви хочете здолати велику дорогу. Отже робімо маленькі кроки. Робімо step by step. І йдімо до своєї мети», - Мирослав Маринович, віце-ректор Українського католицького університету розповідає про важливість навчання для громадських лідерів.

Магістерська програма з управління неприбутковими організаціями створена для керівників громадських організацій, виконавчих директорів, керівників підрозділів або великих проектів, для всіх, хто приймає рішення в організації та готовий на зміни в своїй організації і громаді. Навчання на програмі розпочинається у жовтні 2015 року і триватиме півтора роки. По закінченні Магістерської програми студенти отримують диплом Українського католицького університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: