Дейнека знову очолив лісників Львівщини (фото)

Сьогодні, 20 липня 2015 року в залі засідань Львівського ОУЛМГ голова Державного агентства лісових ресурсів України Олександр Ковальчук, за участі першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського, у присутності директорів державних лісогосподарських підприємств та працівників апарату управління, представив нового начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. На цю посаду призначено Анатолія Дейнеку.

У рамках свого виступу Олександр Ковальчук зачитав наказ Держлісагентства України №328-к від 13.07.2015 року про переведення Дейнеки А.М. першого заступника начальника управління – головного лісничого з 14.07.2015р. на посаду начальника Львівського ОУЛМГ, а також висловив сподівання щодо спільного ефективного вирішення завдань реформування галузі лісового господарства.

Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський наголосив на подальшій співпраці обласної адміністрації та лісового господарства у виконанні доручень уряду, а також подякував лісівникам за належне виконання завдань з будівництва фортифікаційних споруд на Луганщині.

Від імені колективу Національного лісотехнічного університету України на чолі з ректором Юрієм Туницею проректор з наукової роботи Григорій Криницький зачитав лист в підтримку рішення про призначення на посаду керівника лісового господарства області Анатолія Дейнеки як фахівця з відповідним досвідом роботи у сфері ведення лісового господарства.

У представленні взяв участь голова Громадської ради при Львівському ОУЛМГ Степан Миклуш, який також висловив підтримку новому керівнику з боку громадських організацій.

В свою чергу, Анатолій Дейнека подякував за високу довіру керівництва та запевнив, що докладе максимум зусиль для перспективного розвитку лісового та мисливського господарства області.

Нагадаємо, Анатолій Дейнека очолював лісове господарство Львівщини протягом 1999–2004рр. та 2005–2013рр.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: