У Львові правоохоронці штурмували квартиру та звільнили жінку (відео)

Під час спецоперації по звільненню 22-річної іноземки ніхто не постраждав. Відкрито кримінальне провадження, повідомили у ГУ МВС України у Львівській області.

20 липня о 16.20 годині на оперативну лінію102 надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Хоткевича у Львові невідомі утримують заручницю.

Інформацію було негайно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Оскільки добровільно впустити правоохоронців у квартиру невідомі відмовились, було прийнято рішення про штурм. Правоохоронці провели евакуацію мешканців під’їзду. Після цього була проведена спецоперація зі звільнення заручниці та невідкладний обшук приміщення.

У квартирі правоохоронці виявили чоловіка та жінку. Вже встановлено, що чоловіку 36 років, жінці – 22, обоє іноземці. Під час проведення спецоперації ніхто не постраждав.

На даний час працівники міліції встановлюють усі обставини події, проводяться необхідні слідчі заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: