На Стрийському автовокзалі відкриють диспетчерську службу з контролю за обласними маршрутами

З 1 серпня у Львові на Стрийському автовокзалі запрацює єдина диспетчерська служба, котра відстежуватиме роботу приміського та міжміського пасажирського автотранспорту. Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на прес-конференції у вівторок, 21 липня.

Керівник області наголосив, що питання громадських перевезень не є повністю врегульованим. "Відкриття цього диспетчерського пункту дасть можливість набагато краще відслідковувати рух транспорту і вживати відповідних заходів у випадку порушень, - зазначив Олег Синютка. - Також минулого тижня почала працювати Укртрансінспекція, яка за перші чотири дні роботи наклала штрафи на 18 перевізників, які здійснюють вантажні перевезення. Сподіваємося, що завдяки спільній роботі диспетчерського пункту, Укртрансінспекції та Державтоінспекції ми покращимо якість перевезень для мешканців області".

Нагадаємо, що на сьогодні облдержадміністрація розірвала 10 договорів із перевізниками через невиконання або ж неналежне виконання ними взятих на себе зобов’язань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: