Новий навчальний рік для школярів села Банюнин розпочнеться в оновленому приміщенні

21 липня у селі Банюнин Кам’янка-Бузького району відбулося урочисте відкриття оновленої загальноосвітньої школи I - ІІ ступенів, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОР.

В урочистому відкритті школи взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, депутати Львівської обласної ради Михайло Костюк і Володимир Кирилич, виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко, директор Львівського регіонального представництва УФСІ Сергій Шигірт, представники Кам’янка-Бузької районної влади, місцеві жителі.

Реконструкцію школи було здійснено за допомогою Українського фонду соціальних інвестицій, за співфінансування Львівської обласної ради, Кам’янка-Бузької районної ради та за активної участі громади та бізнесменів.

У результаті впровадження мікропроекту були здійснені заходи з капітального ремонту та впровадження заходів з енергофективності у школі. У приміщенні навчального закладу замінили вікна на енергоощадні, внутрішні та зовнішні двері, демонтували стару систему опалення та встановили нову, обладнали пандуси, встановили рекуператори. Оновили також і фасад, утепливши його мінеральною ватою та оздобивши декоративною штукатуркою.

На виконання цих робіт Український фонд соціальних інвестицій виділив 1 млн 40 тис. грн. Основним спонсором і меценатом став Німецький банк, який вніс у цей проект 80 відсотків коштів – 830 тис грн. Львівська обласна рада в якості співфінансування виділила 10 відсотків вартості проекту (104 тис. 500 грн). До реалізації проекту долучився і колектив школи, батьківський комітет, громада села Банюнин та районний бюджет.

Директор школи Марія Кучерепа подякувала усім жертводавцям і зазначила, що кошти вкладені у цю будівлю, насправді є величезним вкладом у майбутнє Української держави.

Від імені Львівської обласної ради жителів Банюнина привітав заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак і зазначив: «Люди перевіряються не на словах, а в конкретних справах. Я хочу подякувати всім, хто на цьому шляху був, є і буде, хто зробив усе, щоб довести справу до кінця і не підвести один одного. Сьогодні ми прийшли до відновленої школи і бачимо, що тут усе зроблено якісно і професійно».

Виконавчий директор Українського фонд соціальних інвестицій Віктор Мірошниченко побажав присутнім успіхів і наснаги у розбудові громади. Окрім того, він зазначив, що Український фонд соціальних інвестицій уже десять років працює спільно з Львівською обласною радою на теренах Львівщини в розбудові сільських об’єктів. За цей час завершено близько 100 об’єктів, в які вкладено понад 100 млн грн. Віктор Мірошниченко відзначив, що УФСІ зараз розглядає наступні напрямки співпраці зі Львівщиною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: