УКУ запрошує на круглий стіл з питань захисту персональних даних в Україні

23 липня в академічному корпусі Українського католицького університету в ауд. 405 відбудеться круглий стіл на тему «Захист персональних даних в Україні: виклики та перспективи розвитку». Захід триватиме з 12:00 до 13:30 год. Ініціаторами заходу стали Офіс Ради Європи в України та Генеральний Директорат Ради Європи спільно з Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та Центром верховенства права УКУ. Круглий стіл відбудеться в межах реалізації спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні», повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛМР.

В процесі проведення заходу обговорять питання поточного стану захисту персональних даних в Україні, особливості та проблеми правового регулювання цієї сфери та основні шляхи вдосконалення системи захисту персональних даних. Учасниками круглого столу стануть Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська, Директор департаменту інформаційного суспільства Ради Європи Патрік Пеннікс, Проректор УКУ з адміністрації та розвитку Мирослав Сеник, керівник проекту «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» Роман Шлапак, Представник Уповноваженого – керівник Департаменту захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Маркіян Бем та ін.

Взяти участь в заході запрошують представників практичного юридичного середовища та осіб, які працюють в сфері захисту персональних даних.

Кількість місць обмежена. Для отримання запрошення та підтвердження участі, зареєструйтеся за посиланням: http://goo.gl/forms/yjmzNeMeFg

Довідка

Спільна програма Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. Детальніша інформація про програмy – http://www.coe.int/uk/web/kyiv/41; https://www.facebook.com/CoEUPSIS

Акредитація: [email protected], тел. 0678395810, Олег.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: