74% трубопроводів теплових мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго» готові до опалювального сезону

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», триває ремонтний період з підготовки до нового опалювального сезону. Вже замінено більше 4 км трубопроводів теплових мереж. З них більш, ніж половина замінена на попередньо ізольовані труби. В роботі перебуває більше 2 км трубопроводів теплових мереж.

Крім того, відремонтовано (поновлено) теплову ізоляцію на 4 км трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на 4-х об’єктах; виконано ремонт перекриття площею 1100 м²; капітально відремонтовано 6 котлів; промито хімічним способом 3 котли; капітально відремонтовано 17 електродвигунів; промито хімічним способом 62 секцій; замінено 5 теплообмінників в ІТП на вул. Стрийській; замінено 22 насосні агрегати.

Практично завершено щосезонні передремонтні гідравлічні випробування на щільність та міцність міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж. Із запланованих до випробувань 184 локальних ділянок теплових мереж випробувано надлишковим випробувальним тиском теплові мережі від 173 об’єктів, при цьому виявлено порушення щільності елементів трубопроводів на 81 об’єкту, на 39 з яких щільність було відновлено з наступним повторним гідравлічним випробуванням трубопроводів. На сьогодні 136 ділянок теплових мереж готові до наступного опалювального сезону. Це становить 74 % від загальної кількості теплових мереж.

Промивка котлів і прочистка колекторів виконана на 71%. Очистка відмулювачів на 68%.

За словами тепловиків, літній період – це час активних ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону. Ще взимку були розроблені детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання з врахуванням досвіду роботи в минулому опалювальному сезоні.

«Об’єм робіт, як і кожного року, великий. Однак, усі заплановані роботи будуть виконані», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: