У Городку про відповідальність за хабарництво питали у голови райсуду

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час зустрічі з громадою Городоцького району, що відбулася у вівторок, 21 липня, особливу увагу приділив питанням корупції та хабарництву, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

На зустріч із громадським активом у приміщенні Городоцької районної державної адміністрації запросили і голову місцевого суду, який вислухав критику про свою роботу та діяння підлеглих.

Керівник Львівщини закликав громадськість повідомляти про будь-які корупційні діяння йому особисто.

"Не для того люди гинули на Майдані та в АТО, щоби зараз відбувалися такі речі, - сказав керівник Львівщини. - Я звернуся до Вищої ради юстиції з клопотанням розглянути роботу Гродоцького районного суду та вжити відповідні заходи".

Нагадаємо, Городоцький районний суд затягнув справу щодо головного лікаря районної лікарні, якого впіймали під час отримання хабара, і не прийняв жодного рішення через самовідвід суддів.

Відповідно до програми робочого візиту, у Городоцькому районі Олег Синютка також ознайомився з роботою ТзОВ "ОЗОН", що виготовляє бруківку, тротуарну плитку та бордюри, заслухав у присутності громади звіт голови Городоцької районної державної адміністрації Володимира Ременяка та відповів на запитання людей, що, зокрема, стосувалися поганого стану доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: