У суботу львів’ян запрошують прийти на духовний фестиваль сім’ями

Вже сьогодні стартує всеукраїнський фестиваль «Вітер На-Дії». Організатори готують для учасників багато цікавого. Духовна програма, тренінги, творчі майстерні, флеш-моб «Розкажи Папі про Україну», мотузковий парк, квест «У пошуках львівських левів», вечірня ватра, нічний музичний марафон, спортивні локації, дитячий майданчик. Кожен учасник зможе знайти щось для себе, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

У місті розпочався унікальний духовний фестиваль, що триватиме протягом 4-х днів. Програма фестивалю дуже насичена, є багато цікавих заходів для кожного. Організатори закликають львів’ян приходити сім’ями, бо і для дітей і для дорослих приготували багато сюрпризів.

Львів’яни зможуть взяти участь у лідерських та особистісних тренінгах, екологічних заходах від ініціативи «То-Ся не зробить!», творчих майстер-класах та міні-майстернях. Буде чудова нагода послухати сучасну християнську музику та переглянути вистави молодіжних театральних студій.

Цікавий флеш-моб «Розкажи Папі про Україну», гра-квест «У пошуках львівських левів», а також акція для молоді «Давай познайомимось!» подарує багато позитивних емоцій.

А ще: презентації молодіжних проектів, буккросінг, плетіння маскувальних сіток для воїнів, запалення ватри, вечірня молитва за Україну та багато іншого. А для найвитриваліших – нічний музичний марафон!

На фестивалі працюватиме особливий майданчик для дітей. Аніматори готують для найменших учасників фестивалю також багато сюрпризів. Діти від 3 років зможуть перебувати на майданчику з аніматорами, доки батьки відвідуватимуть інші заходи Фестивалю.

«Цього року ми акцентуємо на можливості прийти на фестиваль усією сім’єю. Хочемо зробити такі собі сімейні куточки. Не можна звузити поняття молоді лише до студентів: мовляв, ті, котрі ще є не студентами – це, умовно кажучи, діти, а ті, що вже закінчили ВНЗ, одружилися чи вийшли заміж – молоддю уже не є. Та ні – це також молодь. Якщо ви – молода сім’я, будь ласка, приходьте, спробуємо дати щось цікаве і вам, і вашим дітям», – розповідає голова комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк.

Організатори запрошують усіх львів’ян долучитися до фестивалю. Основний день заходу – субота, 25 липня. Фестиваль відбуватиметься на території біля Львівської духовної семінарії (вул. Хуторіка, 35). Детальніше – http://dyvensvit.org/festival/programa/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: