Гриценко розповів, чому Гірняк йде у мери Львова

Партія «Громадянська позиція» на ХХ з’їзді ухвалила рішення про свою участь у виборах до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 25 жовтня 2015 року.

За словами лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, у партії є достатньо гідних людей, які зможуть ефективно працювати на місцях, серед них і кандидат у мери Львова – Володимир Гірняк.

«Громадянська позиція брала участь у всіх виборах, президентських, парламентських, і ХХ з’їзд прийняв рішення, що наша партія братиме участь у місцевих виборах. У нас є гідні люди, які можуть спрацювати ефективно і відповідально на місцях. Ми не у всіх обласних центрах висуватимемо кандидатів у мери, але у Львові в нас є кандидат – Володимир Гірняк, який, на мій погляд, підтвердив своєю попередньою діяльністю, зокрема як депутат міськради, готовність захищати інтереси міста і львів’ян. І в разі підтримки, а я на неї розраховую, ця людина спрацює гідно. Львову не буде за нього соромно», - прокоментував Анатолій Гриценко.

Голова партії запевнив, що кандидати від «Громадянської позиції» працюватимуть на засадах прозорості, базуючись на боротьбі з корупцією, працюючи над створенням нових робочих місць та забезпечуючи справедливі тарифи.

У свою чергу співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк зазначив, що він і його колеги готові брати на себе відповідальність за стан справ в області та місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: