Садовий забув за нічне сполучення із аеропортом "Львів", - активісти

ГО "За якісний транспорт" просить Львівського міського голову Андрія Садового пустити "нічну маршрутку" до ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького.

Про це повідомила прес-служба ГО "За якісний транспорт"

Як відомо, у Львові з 1 липня почали курсувати сім нічних маршрутів. Ці маршрути з’єднують спальні райони з основними об’єктами інфраструктури.

До ГО «Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр «За якісний транспорт» звернувся мешканець Львова п. Назар із скаргою на транспортну інфраструктуру Львова.

Він прилетів у Львів о 01:45 авіарейсом "Стамбул –Львів". Поки чоловік пройшов усі процедури – на годиннику була 02:30 хв .Коли він підійшов до представників аеропорту і запитав, а чим можна добратись до центру Львова, йому відповіли "Тільки таксі. Або чекайте до 10 ранку на маршрут №48". Він і ще близько 300 людей вимушені були викликати таксі.

ГО «МІКЦ «За якісний транспорт» висловлює стурбованість ситуацією із транспортним сполученням між центром Львова та повітряними воротами міста.

Вдень маршрутку №48 можна чекати до 30 хв, а вночі потрібно йти пішки або брати таксі.

Активісти просять врегулювати транспортне сполучення до "Міжнародного аеропорту «Львів» імені «Данила Галицького», адже ці дії погано впливають на імідж Львова серед туристів, які прилітають у Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: