На Сихові ремонтують хідники

За словами в.о. начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Івана Матківського завершується капітальний ремонт внутрішнього двору на вул. Хуторівка, 30-32.

Орієнтовний об’єм прибудинкової території - близько 4,1 тис. м.кв. Двір замостили новою плиткою, влаштовують газони. Роботи тривали 3 тижні.

Загалом, у Сихівському районі було проведено ремонтні роботи на просп.Червоної Калини, 99-107, вул. Стрийській, 61-59, відремонтовано тротуари на вул. Мишуги, вул. Дунайській, 1-7, 32. Зараз роботи тривають на вул.Кавалерідзе, 8-14 – плиткою замощують дорогу та тротуар. В роботі ще тротуар вул. Угорській, 1-17. У планах - провести ремонт дороги на вул. Персенківка, відремонтувати тротуар на вул.Вулецькій та прибудинкові території на вул. Угорській, 5-27.

За словами Івана Матківського, в попередні роки більше коштів спрямовували на ремонт магістральних доріг, а зараз – на відновлення дворів та прибудинкових територій.

Загалом, на сьогодні Сихівській районній адміністрації на капітальні ремонти дворів, хідників та між квартальних доріг на цей рік виділено 11,6 млн грн. Станом на сьогодні освоєно близько 80% цих коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: