У Львові стартувала патріотична інформаційна програма (фото)

З початку шостої хвилі мобілізації у Львові та області розпочалась широкомасштабна інформаційно – роз’яснювальна робота серед населення, скерована на виконання мобілізаційного плану та протидії російській інформаційній агресії.

Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОВК

Наш ворог не цурається будь-якими методами впливати на свідомість місцевого населення. У минули відійшли «розп’яті хлопчики», «поїдання снігурів» тощо… Зараз кремлівські пропагандисти активно намагаються втілити в український соціум тезу – «Люди втомились від війни». І роблять це, як і в попередні рази брутально та нахабно. Зокрема через багаточисельні ЗМІ, власники яких і капітал знаходиться в Росії. , або розпускаючи чутки серед населення. Власне тому, Львівською обласною держаною адміністрацією спільно з регіональним медіа-центром Міністерства оборони України (м. Львів) було організовано спеціальну інформаційну протидію…. ( щоденні інформаційні бюлетені, що в обов’язковому порядку розміщуються у селищних радах, багатолюдних місцях, різноманітні прес-конференції, виступи фахівців та посадових осіб на радіо та телебаченні, робота на популярних Інтернет ресурсах.

Одним з інструментів впливу є агітаційні плакати, що відсьогодні розміщені, як в людних місцях, так і в громадському автотранспорті. За словами керівника департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Галини Гречин, все це дозволяє захищати свідомість наших громадян від шкідливого впливу ворожої пропаганди. А також вчасно інформувати громаду Галичини про основні події та заходи, що стосуються національної безпеки.

За основу були взяті знімки військового журналіста підполковника Тараса Греня, які він зробив під час одного з відряджень в зону АТО. Емоційні слова плакату : «Я ніколи і нікому не віддам рідного дому. І ти не віддавай! Допоможи солдату повернутися додому, заміни його на посту.» спонукають військовозобов’язаних Галичини до позитивного прийняття особистого рішення .

Вже найближчим часом буде надруковано чергову партію плакатів, в основі яких будуть світлини офіцерів медіа-центру та інших учасників АТО…

234 declaracia003 declaracia004

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: