У Львові триває прийом заяв для участі в приватизації нежитлових приміщень

Управління комунальної власності нагадує, що триває прийом документів на участь в аукціоні щодо продажу нежитлових приміщень першого поверху, що знаходяться на вул. Д.Донцова, 2, загальною площею 137,7 кв. м. Подати заяви можна також на участь в аукціоні другого об’єкта приватизації нежитлових приміщень першого поверху на вул. Староєврейській, 26, площею 11,3 кв. м., нежитлових приміщень, загальною площею 146,8 кв. м, що на вул. Городоцькій, 301, та нежитлових приміщень 1-3 поверхів, загальною площею 217,5 кв. м, що на вул. Личаківській, 7, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Кінцевий строк прийому заяв для участі в аукціоні – 10 серпня включно.

Також триває прийом документів на участь у конкурсі об’єкта приватизації нежитлових приміщень цокольного поверху, площею 21,1 кв. м, що на вул. І.Левинського, 3. Кінцевий строк прийому заяв для участі у конкурсі 3 серпня 2015 року.

Відкрите засідання конкурсу з участю учасників конкурсу (торги «з голосу») та аукціон щодо приватизації чотирьох об’єктів нерухомого майна відбудеться 14 серпня 2015 року за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, 2-й поверх, велика сесійна зала, 11.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: