З-поміж стандартів НАТО в Україні найліпші досягнення - в професіоналізмі, - полковник США

Про це сьогодні, 28 липня, під час дискусії на тему: «Як багатонаціональне навчання «Репід Трайдент-2015» зміцнює колективну безпеку Європи та світу? Проблеми в спільному виконанні завдань та шляхи їх вирішення», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявив командир 18-ої багатонаціональної бригади, полковник США Зейн Джонс (Zane Jones).

- За останній тиждень я побачив дуже високий професіоналізм української армії. І якщо Україна вирішить вступити в НАТО, то їй треба буде зважити на те, на якій стадії вона зараз перебуває і на те, що від неї буде вимагатися стандартами НАТО, - зауважив він.

За його словами, основні стандарти НАТО це – оснащення, власна доктрина та професіоналізм військовослужбовців. Він зауважив, що саме останнього, тобто професіоналізму, українським військовослужбовцям не бракує.
Полковник Зейн Джонс каже, що недоліків української армії він не зауважив. Зате звернув увагу на велике бажання вдосконалюватися.

Офіцер зі збирання та обробки інформації з Польщі майор Войцех Якубчук (Wojciech Jakubczuk), зауважив, що навіть їхня країна ще не досягла рівня стандартів НАТО.
- Польще є в процесі здобуття натівських стандартів. Ці стандарти все покращуються, тому повинен пройти деякий час, щоби і ми досягли їхнього рівня. Хоча наші союзники кажуть, що ми вже є на достатньо високому рівні, - каже він.
Щодо того, чого ж бракує Польщі, то майор Войцех Якубчук  вважає, що Польщі потрібно покращити військову техніку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: