На кордоні в Шегинях вилучено понад 10 тисяч пачок цигарок (фото)

Сьогодні, у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники не випустили за кордон мікроавтобус, підлога якого була вщерть набита цигарками.

Аби безперешкодно перевезти до Польщі чималу кількість тютюнового краму, мешканець Івано-Франківська, 32-річний водій мікроавтобусу «Опель» обладнав днище автомобіля спеціальними тайниками. Прикордонники, оглядаючи автомобіль, виявили сліди врізання у підлогу салону автівки, а за ними – три отвори до тайників з цигарками. Всього із схованок було вилучено 10 350 пачок цигарок марок «NZ», «Minsk» та «Compliment». Відповідно до законодавства, працівники митниці вилучили у водія і цигарки і автомобіль, якими вони перевозилися.

Зазначимо, що це далеко не перший випадок виявлення схованок із цигарками в автомобілях на кордоні. Всього, впродовж першого півріччя цього року прикордонники Мостиського загону у пунктах пропуску через державний кордон попередили 87 спроб незаконного переміщення тютюнових виробів, загальною кількістю майже 76 тисяч пачок та вартістю понад 700 тисяч гривень.

150729 цигарки у підлозі Шегині 150729 цигарки у підлозі Шегині1 150729 цигарки у підлозі Шегині2 150729 цигарки у підлозі Шегині3 150729 цигарки у підлозі Шегині4

Прес-служба Мостиського прикордонного загону

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: