У дитячих таборах «Моя мрія» виховують великих українців (фото)

Вже три роки поспіль у Львові успішно відбуваються дитячі табори «Моя мрія» у літній та зимовий час.

Учасники табору перебувають в теплій та радісній атмосфері, весело навчаються та корисно проводять відпочинок. Діти беруть участь у творчих майстер-класах, які проводять відомі люди Львова, інтелектуальних конкурсах та спортивних змаганнях з майстрами спорту, олімпійськими чемпіонами, пізнавальних екскурсіях з успішними підприємцями, командних іграх, які спрямовані на розвиток особистості та вміння спілкуватись в колективі.

«Учасники нашого проекту – це діти, віком 6-12 років, зі Львова та інших міст України, які прекрасно комунікують між собою, отримують досвід і знання не лише від педагогів, а й один від одного. Табори мають сімейну складову, бо участь беруть цілі сім’ї дітей та їх родини. Щодо педагогів, то і тут у нас, як у справжній сім’ї, жіноче та чоловіче виховання!» - зазначає керівник проекту Оксана Устрицька.

У дитячих таборах «Моя мрія» діти – щасливі, а батьки – задоволені!

Довідка

Дитячі табори «Моя мрія» є проектом громадської організації «Школа Великих українців». Учасники проекту – школярі зі Львова та інших міст України, віком 6-12 років.

Мета проекту – створити для дітей шкільного віку активний та пізнавальний відпочинок в час канікул, закласти основи патріотичного виховання дітей, сформувати та розвинути нові навички, сприяти розвиткові особистості.

3 2 1

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: