"Репід трайдент-2015" завершились (фото)

Сьогодні, 31 липня, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, що у Яворівському районі Львівщини, завершилося українсько-американське командно-штабне навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2015».
Офіційна церемонія закриття навчання «Репід Трайдент-2015» відбулася на полі стадіону військового містечка «Центральне». В урочистій обстановці, під звуки Гімнів України та Сполучених Штатів Америки, були спущені прапори обох країн. Згодом, співкерівники навчань нагородили представників українських та іноземних підрозділів цінними подарунками та грамотами. Відбувся обмін сувенірами між представниками підрозділів різних країн.

– Підбиваючи підсумки навчання «Репід Трайдент-2015», хочу відзначити, що воно було корисним для усіх військових контингентів. Розробники навчання наповнили його необхідним змістом та динамікоб, а підрозділи – професійним та якісним виконанням завдань. Я приємно вражений досягнутим рівнем взаємосумісності та злагодженості, що продемонстрували наші багатонаціональні штаби та підрозділи, – зазначив співкерівник навчань з української сторони полковник Олександр Сивак.

Співкерівник навчання з американської сторони, полковник Альфред Рензі зазначив: «Два тижні тому, ви стояли на цьому полі як 18 різних національних контингентів. Сьогодні я бачу багатонаціональну бригаду! Ми багато говорили про «взаємосумісність» на цьому навчання. А зараз бачимо це в дії!»

IMG_6370 IMG_6376 IMG_6401 IMG_6411 IMG_6422 IMG_6452 IMG_6492 IMG_6744 IMG_6780 IMG_7012 IMG_7088 IMG_7103 IMG_7111

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: