Синютка очолив львівську "Солідарність" (фото)

Сьогодні, 1 серпня, у Львові відбувся другий етап конференції Львівської територіальної організації партії “Солідарність” Блоку Петра Порошенка. Головна тема порядку денного – переобрання голови ЛТО  партії “Солідарність” Блоку Петра Порошенка. Одноголосно делегати усіх районних та міських осередків партії проголосували за Олега Синютку, який нині займає посаду голови Львівської облдержадміністрації.

IMG_20150801_111905

У своїй промові новий керівник осередку зазначив, головне завдання партії – отримати довіру і підтримку мешканців Львівщини. Він  також додав, що вектор діяльності Львівської обласної адмінстрації проводиться за підтримки Президента України. Тому його робота і як очільника ЛОДА, і як керіника партійної організації буде спрямована на реалізацію програмних проектів президентської вертикалі.
IMG_20150801_114455
Учасники конференції мали змогу поспілкуватись з новим головою і задати свої запитання пану Синютці, зокрема і у неформальній обстановці.
 20150801_114854

Окрім того, на конференції також презентували проект партійної газети “Солідарність. Львівщина” та обрали головного редактора друкованого видання. Ним став Віталій Корецький – діючий секретар Львівської територіальної організації партії “Солідарність” Блоку Петра Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: