Діти учасників АТО полетять на оздоровлення в Ізраїль

У неділю, 2 серпня, із Львова до Ізраїлю відлітає група дітей, батьки яких воюють у зоні АТО, загинули чи отримали поранення. Школярі віком 9-14 років із Львова і Львівської області протягом 10 днів будуть відпочивати у передмісті Єрусалиму на базі школи-пансіону та коледжу Goldstein Youth Village, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.  

Goldstein Youth Village також широко відома у світі під назвою "Хава" (на івриті звучить Havat HaNoar HaTzioni) була заснована ще у 1949 році для дітей, постраждалих від Голокосту. Сьогодні тут навчаються і живуть студенти із різних країн світу.

Ініціатива відправити на оздоровлення до Ізраїлю дітей, чиї батьки загинули, отримали поранення або продовжують воювати на сході, надійшла від Почесного Консула Ізраїлю у Західному регіоні України пана Олега Вишнякова. Пана Вишнякова підтримали голова Львівської облдержажміністрації пан Олег Синютка і мер Львова пан Андрій Садовий. Також відправленню дітей на відпочинок до Ізраїлю сприяли Посольство Ізраїлю в Україні та авіакомпанія МАУ.

Орієнтовний час прибуття дітей та їх кураторів у Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького - 15.00-16.00 год.

Точний час і детальнішу інформацію можна дізнатися за номерами:  +38 097 239 72 04 – Наталя Толок, співробітник Почесного консульства Ізраїлю у Львові, +38 050 441 91 06 - Ірина Гасанова, прес-служба консульства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: