Влітку на Львівщині завершать ремонтувати дороги за кошти обласного бюджету

До 1 вересня на Львівщині за кошти обласного бюджету планують завершити ремонтні роботи на автомобільних трасах загального користування місцевого значення. Загалом відновлять дорожнє покриття на 38-ми ділянках доріг, окрім відтинку "Мостиська-Краковець (Глиниці)", де повторно оголошено тендер, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Із 39-ти об’єктів будівництва, капітального та поточного ремонту на 21-му роботи вже повністю завершені, на 11-ти – тривають, а на 6-ти – ремонт ще не розпочато.

"Деякі підрядники з тих чи інших причин не вкладаються у терміни. Проте усі вони, без винятку, повинні завершити ремонт доріг до кінця літа", - розповіла начальник відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Надія Ситник.

На ці потреби у 2015 році з обласного бюджету виділено понад 139 млн. грн., проте в результаті проведених державних закупівель вдалось зекономити 12 млн. грн. "Зекономлені кошти дозволять нам відремонтувати більше ділянок доріг. Роботи продовжуватимуться переважно на тих самих об’єктах", - наголосила Надія Ситник.

Зазначимо, що станом на сьогодні для ремонту доріг місцевого значення Служба автомобільних доріг Львівщини, як головний замовник робіт, вже отримала 58 млн. грн.

Окрім цього, в обласному бюджеті також передбачено 11 млн. грн. й на дороги комунальної власності. Вже найближчим часом у населених пунктах розпочнуться ремонтні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: