Частину коштів від перевиконання бюджету планують скерувати на соціальну сферу

Упродовж січня-липня 2015 року до місцевих бюджетів області надійшло 2974 млн. грн. податків та неподаткових платежів, що на 890 млн.грн. або 43 % більше порівняно з відповідним періодом 2014 року  та становить 117 % до плану на січень-липень поточного року, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

До загального фонду місцевих бюджетів області мобілізовано 2857 млн. грн. податків та платежів, що становить 142 % до надходжень у січні-липні минулого року (зростання на 840 млн.грн.) та 118 % до плану на 7 місяців п.р. Понад план надійшло 447 млн. гривень.

Розподіл понадпланових надходжень до місцевих бюджетів буде проводитись місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування відповідно до вимог бюджетного законодавства і, насамперед, на захищені статті видатків.

Поряд з цим, невиконання плану допущено в містах Бориславі, Самборі та Сколівському районі.

До спеціального фонду місцевих бюджетів надійшло 116 млн.грн. (на 74% більше від надходжень за відповідний період торік та становить 87 % до плану на січень-липень п.р.).

Місцеві бюджети області упродовж семи місяців поточного року отримали з державного бюджету 253 млн.грн. базової дотації та передали в держбюджет 88 млн.грн. реверсної дотації, що відповідає розпису на січень-липень.

До державного бюджету за звітний період мобілізовано по області 10022 млн. грн. доходів, що на 2885 млн. грн. або 40% більше від надходжень за аналогічний період 2014 року.

У січні-липні 2015 року забезпечувалась виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ. Станом на 01.08.2015 протермінована заборгованість з оплати праці відсутня.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: