Дорожники влаштовують асфальт на автодорозі Н-09

Сьогодні дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону  на автомобільній дорозі  Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів  км 436+433 - км 439+433 Львівської області (вул.. Зелена – Сихівське кладовище), повідомила Дивись Інфо прес-служба САД у Львівській області.

При сприятливих погодних умовах на даній ділянці дорожники планують завершити роботи з влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону до кінця поточного тижня.

Роботи виконує компанія ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні виділив 200 млн. грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського євро регіону (зокрема доріг Мукачеве - Львів, Татарів - Кам’янець-Подільський. Стрий - Мамалига)»

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, які проводитимуть ремонт, а саме: "Онур Конструкціон Інтернешнл" ремонтуватиме ділянку у Львові від вул.. Зелена до Сихівського кладовища, а ТзОВ "ПБС" – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: