Ремонт вулиці Мечнікова проводитимуть у два етапи

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, ремонт вул.Мечнікова розпочнуть в цьому році і проводитимуть в два етапи. Також в цьому році ремонтуватимуть частину пр.Свободи, вул.Сихівську та пр.Червоної Калини.

«Маємо завершити роботи по вул.Мечнікова, бо ми у 2007-2008 році зробили половину дороги, друга частина не є зроблена. І там також є проблема з аварійним колектором, який залягає на великій глибині, тому в цьому році розпочнемо цей об’єм роботи. Але будемо робити в два етапи: частину в цьому році, частину в наступному році.

Звичайно, по пр.Свободи давно вже проситься завершення частина від Музею етнографії до готелю «Жорж», там також треба поміняти мережі, які прокладені по середині дороги. Лишилась фактично єдина частина, де є асфальт в поганому стані, також там є проблеми, де треба перекласти все це бруківкою.

На Сихові великий об’єм робіт треба зробити, це в нас і пр.Червоної Калини, і вул.Сихівська.

Роботи є дуже багато, ми би хотіли, щоб серпень був найосновніший, бо він є найбільш сприятливий, адже є найменша навантаженість на наші дороги, тому основний об’єм робіт будемо робити в серпні, хоча частина ще лишиться на вересень», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: