Фіскали Львівщини кажуть, що не вимагають грошей: це усе - шахраї

Телефонні шахраї не втомлюються здійснювати свою «діяльність»

Шановні платники податків Львова та області, Головне управління ДФС у Львівській області ще раз застерігає: не потрапляйте на гачок телефонних аферистів! Про це повідомила Дивись Інфо прес-служба ДФС у Львівській області

Так, на Львівщині протягом останнього тижня мають місце непоодинокі випадки вимагання невідомими особами грошових коштів.

Схема видурювання грошей проста: зловмисники телефонують начебто від імені в.о начальника ГУ ДФС у Львівській області Василя Лемішовського та керівництва органів державної фіскальної служби до посадових осіб СПД з проханням передати кошти або перерахувати на банківський рахунок для «фінансування» окремих заходів: надання матеріальної допомоги воїнам АТО, проведення перевірки, зустрічі високопоставлених осіб з Києва, тощо.

Телефонні дзвінки здійснюються як на стаціонарні, так і на мобільні телефони з попередженням, - якщо не заплатите гроші, то податкова включить ваше підприємство в «чорний список»!

Просимо вас, будьте максимально обережні та не піддавайтесь на подібного роду провокації.

Увага, шахраї телефонували з номера 073-480-18-84 та просили перерахувати гроші на рахунок 5211 5273 0508 8532, відкритий на Малош Євгенію у “Приватбанку”.

Якщо трапляються (чи були) такого роду телефонні дзвінки, не замовчуйте факти! Просимо вас повідомити у відділ внутрішньої безпеки УВБ ГУ ДФС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, телефонами (032) 297-39-56, 297-36-09.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: