Польські фахівці допомагатимуть модернізувати шахти ДП "Львіввугілля"

Наприкінці літа, з 25 до 28 серпня, потужності ДП "Львіввугілля" оглянуть спеціалісти вугільної галузі Республіки Польща. Зокрема, йтиметься про модернізацію діючих шахт львівського підприємства та закриття тих шахт, які відпрацювали свої запаси, повідомила Дивись Інфо прес-служба Львівської ОДА.

Про це у середу, 5 серпня, йшлось на зустрічі першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського з делегацією польської фірми "Becker-Warkop Sp. z o.o.", котра володіє 20-річним досвідом роботи в гірничодобувній промисловості.

Під час дискусії сторони визначили спільний план дій, згідно з яким у період 25-28 серпня ДП "Львіввугілля" оглянуть  спеціалісти польської фірми для ознайомлення та аналізу проблемних питань щодо модернізації та закриття шахт.

Окрім того, на зустрічі вдалось досягти домовленостей про участь представників Львівської облдержадміністрації та ДП "Львіввугілля" у виставці сучасного гірничого обладнання, яка відбудеться 8-11 вересня 2015 року в м.Катовіце (Польща). Власне на цій виставці сторони домовились остаточно визначити подальші кроки щодо співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: