Турецькі вболівальники «Фенербахче» побили продавця сувенірів у Львові (фото, відео)

Під час сутички на вулиці Галицькій у Львові турецькі вболівальники побили чоловіка, який продавав сувенірну продукцію. Про це повідомляє кореспондент ZAXID.NET.

Гості із Туреччини сиділи на літньому майданчику однієї із львіських кав'ярень на вулиці Галицькій, вживали алкоголь, смітили і галасували. Коли ж чоловік, який стояв зі своїм крамом поруч, зробив зауваження, зчинилася бійка. Один із турецьких вболівальників пляшкою розбив чоловіку голову.

Менше години тому, один з турецьких болільників розбив біля каплиці Боїмів голову львівському митцю, котрий зробив турка...

Posted by Микола Савельєв on 5 серпня 2015 р.

Вболівальники, які напали на львів'янина. Фото: Костянтин Бєглов.

Турецькі вболівальники гуртом накинулись на чоловіка. Сутичку вдалося зупинити тільки після втручання персоналу кав'ярні. Після цього, як стверджують очевидці, турецькі фани спокійно покинули місце інциденту.

Фото: ZAXID.NET

Очевидці події припускають, що турецькі вболівальники могли не зрозуміти, що говорив їм українець та, побачивши ніж, сприйняли його слова як загрозу.

«Я вже бачила як близько 20 турків побігли за продавцем сувенірів. Десь метрів за 10-15 вони його наздогнали та почали бити ногами. Жінки, що проходили повз, почали заступатись за чоловіка. В той час турки просто втекли. Ніхто і правоохоронців їх не затримав», - розповіла ZAXID.NET  очевидиця події Галина.

Фото: ZAXID.NET

За словами працівників кав'ярні, турки сиділи у закладі майже з полудня та розпивали спиртні напої. Деякі з них побігли на бійку з продавцем сувенірів, не розрахувавшись за замовлення.

«Самого інциденту ми не бачили, бо всі працювали. Люди кажуть, що на чоловіка напало близько 20 іноземців. Це цілком може бути. У кафе їх сиділо близько ста», - сказала офіціантка Ірина Яхнів.

На допомогу пораненому чоловіку приїхала карета швидкої, а також патруль міліції. Деталі інциденту з'ясовують.

Фото: ZAXID.NET

Нагадаємо, сьогодні о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів  «Шахтар» -  «Фенербахче». За попередньою інформацією, до Львова приїхало майже три тисячі вболівальників із Туреччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: