Місто Городок отримає нове дорожнє покриття центральної автодороги

Сьогодні дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону автомобільної дороги М-11 Львів-Шегині на ділянці км + 30 в напрямку до центру м. Городок, повідомила Дивись Інфо прес-служба САД у Львівській області.

«Місто Городок отримає нове якісне дорожнє покриття, бордюрне огородження та тротуари, яких очікували городяни багато років» - зазначив Юрій Лазаренко, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Окрім того, Юрій Лазаренко наголосив, що при сприятливих погодних умовах на даній ділянці дорожники планують завершити роботи з влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону до кінця наступного тижня.

Рух транспорту на цій ділянці здійснюватиметься у реверсному режимі.

Не дивлячись на відсутність фінансування та не прийнятий проект Постанови КМУ про виділення коштів на ремонт доріг Служба автомобільних доріг у Львівській області знаходить можливість для проведення ремонтних робіт на дорогах області.

Нагадуємо, попередньо дорожники провели підготовчі роботи, які тривали протягом двох тижнів: встановили бордюрне огородження, підготували до асфальтування тротуари.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: