У Львові судитимуть контрабандиста наркотиків з Китаю

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно мешканця Сумської області– учасника міжнародної злочинної організації, що спеціалізувалась на контрабанді наркотиків з Китайської Народної Республіки, повідомила Дивись Інфо прес-служба прокуратури Львівської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що останній разом зі спільниками, діючи під виглядом кур’єрської доставки документів, розповсюджували наркотичні та психотропні засоби на території Одеської, Харківської, Київської та Львівської областей.

Вказаного громадянина було затримано у Львові 25 травня, при одержанні поштового відправлення з Китаю, де виявлено 1 кілограм особливо небезпечної психотропної речовини «PVP», вартість якої на чорному ринку сягає 600 тис грн.

Його обвинувачено у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 305 (контрабанда особливо небезпечної психотропної речовини, вчинена за попередньою змовою) та ч.2 ст. 307 КК України (придбання, пересилання та зберігання наркотиків у великих розмірах групою осіб).

На цей час у рамках окремого кримінального провадження встановлюються всі інші особи, причетні до вказаних злочинів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: