Агентство США з міжнародного розвитку опублікував Індекс сталості розвитку ОГС (CSOSI) для України

11 серпня 2015 року з 10:00 до 12:00 в приміщенні Львівського прес-клубу, за адресою: м. Львів, пр. Т. Шевченка, 11, відбудеться презентація 18 випуску Індексу сталості розвитку організацій громадянського суспільства (CSOSI), підготовленого Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Індекс сталості розвитку організацій громадянського суспільства (CSOSI) оцінює прогрес в розвитку широкого кола ОГС, які діють в Європі, Євразії та Україні зокрема. Цьогорічна публікація охоплює діяльність громадянського суспільства протягом 2014 календарного року. У даному документі розглядаються загальні сприятливі умови для розвитку ОГС, приділяючи особливу увагу правовому середовищу, організаційній спроможності, фінансовій життєздатності, адвокасі, наданню послуг, інфраструктурі та ставленню з боку громадськості. У звіті описано та прорейтенговано розвиток ОГС як в кожній окремій країні, так і в макрорегіонах в цілому. Рейтинг засвідчує, що на одному краю перебуває Естонія, в якій фіксується високий рівень сталості розвитку ОГС. Країна з населенням 1,3 млн має більше ніж 3000 ОГС, які отримують користь від сприятливого правового середовища, належної інфраструктури для свого розвитку, позитивного іміджу у суспільстві. На іншому кінці рейтингу перебувають країни, де ОГС діють у дуже складних обставинах. ОГС стикаються з низкою перешкод на шляху підвищення свого сприйняття в суспільстві (імідж) та фінансової життєздатності.

Що характерне для розвитку ОГС України? На це питання можна отримати відповідь під час презентації Індексу сталості розвитку ОГС України. У презентації Індексу візьмуть участь представники місцевих органів влади та представники організацій громадянського суспільства, журналісти.

Творчий центр ТЦК виступає партнером Агенства США з міжнародного розвитку у підготовці звіту Індексу сталості ОГС для України.

За додатковою інформацією звертатися до Наталії Купрій, [email protected] або за телефоном: (050) 442-06-12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: