Діти загиблих воїнів АТО поїхали до Болгарії (фото)

Сьогодні, 10 серпня, 16 дітей, батьки яких загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України, відправились на відпочинок зі Львова до Болгарії. Маленькі українці, які через російську агресію стали напівсиротами, зібралися у цю подорож завдяки співпраці структурних підрозділів Міністерства оборони України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, почесного консульства Республіки Болгарія в Україні та небайдужих підприємців.

Присутні на відправці представники української влади зазначили, що вони звертались із проханням щодо допомоги дітям воїнів АТО до різних консульств та представництв. Однак, перша реальна допомога надійшла від представників бізнесу.

«Ми не можемо стояти осторонь тих подій, що відбуваються в країні. Ці діти втратили найдорожче – своїх батьків, котрі сміливо стали на захист Батьківщини. Ми долучились до цієї акції аби допомогти з транспортними витратами. Кожен сьогодні повинен допомагати в силу свої можливостей. Разом ми зможемо перемогти!», – зазначив підприємець Дмитро Кізима.

Також на звернення України відгукнулись представники Болгарії, котрі підготували для наших дітей активну і цікаву програму. За 10 днів маленькі українці побачать всі туристичні родзинки цієї мальовничої балканської країни, а також потраплять у визначні історичні місця, про які їм свого часу будуть розповідати на уроках історії.

Західний регіональний Медіа-центр Міністерства оборони України.

Фото Тетяни Петришиної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: