На Львівщині відбудеться сходження на гору Маківка

16 серпня 2015 року з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня державного Прапора України між селами Тухля та Головецько у Сколівському районі відбудеться сходження на гору Маківка за участю збірних команд міст та районів області. Про це Дивись Інфо повідомила Оксана Вацеба.

Сходження відбуватиметься в рамках обласних комплексних змагань, присвячених Року Андрея та Климентія Шептицьких, за програмою ХХІV спортивних ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та змагань серед людей з інвалідністю й присвячуватиметься 100-річчю вшанування пам'яті загиблих Січових стрільців у Першій світовій війні 1914-1918 років.

Таке вже традиційне сходження організовується управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” за підтримки сектору молоді та спорту Сколівської райдержадміністрації.

У сходженні та змаганнях зі спортивного туризму візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення у складі: 6 осіб категорії „Дорослі”, 6 осіб категорії „Ветерани”, 3 особи з інвалідністю та 2 представники. Також окрім основного складу команди району чи міста до сходження можуть приєднатися усі бажаючі, внесені в заявку, засвідчену лікарем.

Приїзд команд очікується на 15 серпня 2015 року до 12.00 год. у село Головецько Сколівського району на в’їзді біля скали урочища Ріка. Після приїзду та розташування команд відбудеться конкурс патріотичної пісні.

Організоване сходження на гору Маківка розпочнеться 16 серпня 2015 року об 11.00 годині між селами Тухля та Головецько.

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України планується на 13.00 год. на горі Маківка біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у І Світовій війні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: