У Садового шукатимуть компроміс із захисниками "скверу Юра"

У понеділок захисники скверу та представники Львівської міськради мають визначитися зі складом комісії, що займатиметься питанням подальшої реконструкції площі Св. Юра. Про це ZAXID.NET розповіла одна з активісток ініціативи «Врятуй сквер Святого Юра» Ірина Янів.

«Сьогодні ми обговорювали, як з юридичної точки зору можливо буде втілювати напрацювання цієї комісії. Але за склад комісії ще не говорили - домовилися, що до кінця понеділка запропонуємо свої кандидатури, а тоді вже будемо їх узгоджувати. Під час зустрічі також обговорювали варіанти з'єднання вулиць Листопадового чину і Устияновича, аби там можна було відновити рух. Адже у міській раді хочуть вирішити це питання вже до початку вересня», - пояснила Ірина Янів.

Учасники ініціативи «Врятуй сквер Святого Юра» також сподіваються, що поки триватимуть консультації, у сквері не намагатимуться проводити якісь роботи. «Із настрою розмови, із того, про що ми говоримо, виглядає на те, що у міськраді погодилися нічого не робити у сквері до того моменту, поки ми не дійдемо якогось рішення. Принаймні ми сподіваємося, що поки триває процес комунікації, там ніхто нічого робити не буде», - пояснила Ірина Янів.

Керівник департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Андрій Москаленко підтвердив ZAXID.NET, що консультації розпочалися, однак говорити про їх результати, на його думку, можна буде не раніше понеділка, коли вирішуватиметься питання про створення комісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: