Синютка і Садовий готуватимуть матч на звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року

Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким створюється Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні матчу на звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року, повідомляє Міністерство молоді і спорту України.

Документом затверджено персональний склад Комітету та визначено порядок його роботи, утвердження рішень. Організаційне забезпечення діяльності Комітету покладено на Адміністрацію Президента.

Згідно з Указом, головою Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні матчу за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року став Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін. Його заступниками - Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та Заступник Глави АПУ Ростислав Павленко. До складу Комітету серед інших також увійшли президент Федерації шахів України Віктор Капустін, президент Міжнародної федерації шахів (ФІДЕ) Кірсан Ілюмжинов, голова Львівської обласної шахової федерації Тарас Керницький, представники Уряду, Верховної Ради, керівники правоохоронних органів, міський голова Львова та очільник області.

Документ набирає чинності з дня опублікування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: