У Львові квитковий ажіотаж на концерт Андрія Макаревича

3 серпня у мережі квиткових касах «От-От» стартував продаж квитків на концерт легендарного рокера та бунтаря Андрія Макаревича. За тиждень продажу львів’яни викупили понад 500 квитків, повідомляють організатори.

«В перший день продажу було продано майже чверть квитків, станом на сьогодні львів’яни купили та забронювали понад 50% квитків. Давно не пригадую такого ажіотажу», - зазначив Андрій Сидор, директор компанії «ДікАрт».

Засновник та лідер групи «Машина Времени» Андрій Макаревич представить львів’янам свій новий проект «Ідиш-Джаз». По-новому забуті єврейські шлягери першої половини ХХ століття, а також відомі пісні Макаревича різних років прозвучать на сцені Львівської оперивже 8 листопада о 18.00.

Гості концерту почують найпопулярніші пісні на ідиш, російській та англійській мовах, а також старі хіти та улюблені пісні у виконанні Андрія Макаревича у супроводі геніальних джазових музикантів.

Під час роботи над проектом Андрій Макаревич, фактично вперше за роки своєї музичної кар’єри в серйоз звертається до єврейської музичної теми та до мови ідиш. Як говорить сам музикант, його надихнула музична культура євреїв у еміграції, тих, хто виїхав на початку XX ст. за океан, в США.
Запитуйте квитки у мережі квиткових кас «ОТ-ОТ» та за телефоном (032)2357788.

Організатор: компанія «ДікАрт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: