Прямий авіарейс Львів – Тель-Авів - Львів буде здійснюватись і в зимовий період

Прямий авіарейс Львів – Тель-Авів - Львів буде здійснюватись і в зимовий період. Про це авіаперевізник Міжнародні Авіалінії України (МАУ) поінформував Почесне Консульство Держави Ізраїль  в Західному регіоні України. Зокрема, в МАУ повідомили, що планують залишити на зимовий період два рейси на тиждень зі сполученням Львів - Тель-Авів - Львів,  як це було і влітку.

За словами Почесного Консула Ізраїлю в Західному регіоні України Олега Вишнякова, таке рішення може свідчити  про збільшення потоку туристів між Ізраїлем та Україною. «Якщо авіаперевізник продовжує на зимовий період рейс, попередньо запроваджений лише на літні місяці, це свідчить про хороші перспективи  розвитку даного напрямку», - зазначив Олег Вишняков.

Олег Вишняков вважає, що залучення ізраїльських туристів до Західної України сприятиме розвитку туристичної галузі. «Ізраїльтяни полюбляють часто і багато подорожувати, цікавляться та шукають нові місця для відпочинку, а Львів, Львівська  область та інші західні області є дійсно привабливими для туристів. У самому Львові знаходяться історичні та духовні місця, які цікаві  ізраїльським туристам, крім того, західні області України мають колосальні рекреаційні ресурси».

Почесний Консул додав: «На даний момент з туроператорами Ізраїлю та України обговорюється питання організації  оздоровчих турів для громадян Ізраїлю у Трускавець, Сваляву та Моршин».

Нагадаємо, що з 20 травня 2015 р. авіакомпанія МАУ запустила регулярний прямий рейс Львів – Тель-Авів – Львів, який здійснюється два рази на тиждень з міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: